Top banner
SUBSCRIBE

Организация на Конференция по онкогинекология на БАОГ

Дата: 23.10.2014


От 16 до 19 октомври 2014 г. в хотел РИУ Правец се проведе 18-та Национална конференция по онкогинекология на Българската асоциация по онкогинекология (БАОГ). Основната тема на конференцията беше „Овариален карцином”, с подтеми – Хормонална терапия при яйчникови тумори, Varia.

Провеждането на конгреса бе подготвено и реализирано изцяло от АВ дизайн Груп. Нашите специалисти се заеха с подготовката и печата на конферентните програми, различните информационни материали - покани, падове, удостоверения, банери, както и с изпълнението на всички рекламни материали - конферентни чанти, USB флаш памети, химикалки, баджове и др. За цялостното техническо обслужване, регистрация на участниците и фирмите - изложители, както и за четиридневното безпроблемно и гладко протичане на форума се погрижи техническият екип на агенцията. Изпълнението на интернет страницата на асоциацията - www.baog.bg също изцяло е поверено на софтуерните специалисти на АВ Дизайн Груп.
Благодарим на Българската асоциация по онкогинекология, че ни се довериха за 12-та поредна година за организацията по провеждането на конференцията.

 

Конференция по онкогинекология Конференция по онкогинекология

 

Конференция по онкогинекология Конференция по онкогинекология

 

Конференция по онкогинекология Конференция по онкогинекология Конференция по онкогинекология

 

Конференция по онкогинекология Конференция по онкогинекологияCopyright © AV Desing Group. All right reserved.