Top banner
SUBSCRIBE

АВ дизайн Груп на COPI'S 2015

Дата: 02.10.2015


От 30 септември до 2 октомври в Интер Експо Център - София се проведе четвъртото издание на най-голямото специализирано изложение за рекламни технологии и комуникации в Югоизточна Европа - COPI’S (Communication art, print, image, sign). На площ от 5 000 кв.м. над 120 изложители представиха повече от 200 световни бранда от 14 държави.

 

КОПИС 2015 Изожение COPI'S 2015


На изложението АВ Дизайн Груп представи новите възможностите на модернизираните си мощности за директен пълноцветен печат, запис и UV лакиране на CD и DVD дискове. Изключително голям интерес сред посетителите на COPI'S представляваха предлаганите от фирмата услуги за запис и печат върху оптични носители и различните предлагани варианти за изработка на картонени джобове и диджипакове.


На форума за развитието на печатарската и рекламна индустрия, посетителите имаха възможност да се запознаят с възможностите на нашите машини за директен дигитален печат върху дискове. Преставихме обновената си ценова листа за дигитален печат и кутии и обложки на дискове за студия и печатници.

Благодарим на всички, които ни посетиха и проявиха интерес към нашите продукти и услуги.Copyright © AV Desing Group. All right reserved.