Top banner
SUBSCRIBE

Фирмена идентичност и корпоративен дизайн

 

 

Разработка и дизайн на корпоративен дизайн и фирмена идентичност. Фирмената или корпоративна идентичност е лицето на дадена компания, унифицираният изглед на рекламните материали, опаковките на продуктите й, както и на посланията, които тя излъчва. Корпоративната индентичност определя начините, по които компанията ще идентифицира себе си или даден свой продукт.

В най-честите случаи става въпрос за логото и поддържащите графични елементи, съобразени с набор от правила, определящи цветовете, шрифтовете, изгледа на страниците и др. средства, осигуряващи визуална приемственост и разпознаваемост върху всички физически проявления на марката.

 

Какво правим ние?
Създаване на корпоративна рекламна концепция за фирма, продукт или услуга. Фирмена идентичност, с която Вашите клиенти ще ви запомнят. В AV Design Group ще разработим пълно ръководство за фирмената идентичност, визия и дизайн. Всичко това с идентичен дизайн, който изгражда запомнящ се образ на вашата фирма пред света.

 

Какво обхваща корпоративната идентичност?
• лого

• материалите за кореспонденция (визитки, бланки, пликове)

• продуктови брошури и каталози

• листовки и плакати

• календари и тефтери

• външна и транспортна реклама

• уеб сайт

• видео реклама
USB флаш памети

Рекламни USB Flash памети

Рекламни USB флаш памети - цени на едро - внос и печат на рекламни флашки.Това е един модерен и стилен подарък, с който ще зарадвате клиентите и партньорите си.
Тъй като е често използвана в нашето ежедневие, USB флаш паметта ще подсеща често притежателят й за вашата дейност. Освен това нашият екип от специалисти ще ...

печат и запис на CD и DVD

Запис и печат на CD и DVD

Печат върху дискове CD и DVD носители. Като допълнителна опция след печата на дискове предлагаме лаково покритие на рекламните дискове.

Запис на аудио, видео, презентация или данни върху избраните носители. Изработка на различни видове обложки за пластмасови CD кутии и DVD кутии, картонени и хартиени кутии, диджипакове, джобове ...

PVC карти

PVC карти - печат

Печат на PVC карти - банкови, клубни и фирмени -директен дигитален, ретрансферен, термотрансферен и офсетов.

НОВО: Директен дигитален печат- едностранен и двустранен печат- изключително ниска себестойност и кратки срокове за изработка на малки тиражи до 500 броя. Едноцветен и пълноцветен печат върху карти с магнитна лента, чип, безконтактни или обикновени пластини. ...

магнити за хладилник

Магнити за хладилник

Магнити за хладилник с индивидуална форма, рекламен надпис, пълноцветен отпечатан картон с допълнитено ламинирано покритие, каширани върху 0,4 мм магнитно фолио. Допълнително може да се добави 3D ефектен ламинат, термометър, тефтерче или календариум.
Магнитите за хладилник са още едно уникално рекламно предложение, което АВ Дизайн Груп Ви предлага. Чрез ...

  • каталог на рекламни подаръцицени за дигитален печатCD и DVD тиражиране

Copyright © AV Desing Group. All right reserved.